Salsa als teambuilding Yasalsa

Swingende teambuilding als bedrijfsuitje

Een dansworkshop is altijd een groot succes, voor kleine en grote groepen! Dansen is niet alleen superleuk om te doen, maar brengt mensen ook nader tot elkaar. Dus ben je op zoek naar een goed georganiseerde activiteit voor een onvergetelijk bedrijfsfeest? Of wil jij een origineel uitstapje maken met je team of afdeling? Yasalsa is de beste en gezelligste dansschool van Nederland!

7 redenen om voor één van onze dansworkshops te kiezen

1. Altijd feest

Bij Yasalsa voelt iedereen zich thuis en op zijn gemak. Onze kleurig ingerichte dansschool met hoge plafonds biedt voldoende ruimte aan zowel kleine als grote groepen. Er heerst een vrolijke, tropische sfeer en het is altijd feest! Dit is dé plek om even los te komen van het werk en elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer. 

2. Voor elk gezelschap

Het programma van de workshop van jouw keuze wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Onze dansdocenten hebben ruime ervaring in dansen en doceren. Zij geven persoonlijke aandacht aan iedereen en weten precies hoe ze alle deelnemers iets nieuws kunnen leren, ook als een groep bestaat uit zowel beginners als gevorderden. Yasalsa maakt het iedereen naar zijn zin!

3. Dansplezier

Dansen is leuk voor iedereen! Hoe goed de deelnemers kunnen dansen, hoe soepel ze bewegen of hoeveel gevoel voor ritme ze hebben maakt eigenlijk helemaal niets uit. Zijn er collega’s die normaal nooit op de dansvloer staan? Wij wakkeren het dansplezier graag bij hen aan! Zij zullen zeker de eersten zijn die aan het eind van de workshop zeggen dat dansen leuker is dan zij hadden gedacht of dat zij in deze korte tijd meer hebben geleerd dan verwacht!

4. Vakkundige begeleiding

De professionele dansdocenten van YASALSA zorgen ervoor dat de workshop superleuk en ook nog eens ontzettend leerzaam is. Zij hebben ruime ervaring in dansen en doceren. De verschillende dansen zijn continu in ontwikkeling en daarom volgen onze docenten diverse cursussen en krijgen zij een interne opleiding.

5. Prettige sfeer

In een veilige omgeving voelt iedereen zich prettig en durft iedereen zich te uiten op de dansvloer. Dit is dé plek waar contact is van mens tot mens. De gebruikelijke rollen op de werkvloer vervagen doordat de dans mensen vanzelf dichter bij elkaar brengt. Je leert elkaar beter kennen en waarderen.

6. Collegialiteit

Op de dansvloer blijkt de chef of manager ook gewoon maar een mens te zijn die moeite heeft met de danspassen of die juist een verrassend goed gevoel voor ritme heeft! Door tijdens de workshop regelmatig te wisselen van danspartner gebeurt verbinding bijna als vanzelf. Er ontstaat een sterk wij-gevoel en er is meer begrip en respect voor elkaar. Dit heeft meer collegialiteit en betere samenwerking tot gevolg.

7. Keuze

We hebben een goede keuze aan workhops, zodat we kunnen kiezen voor de workshop die het beste past bij uw groep. De meesten kiezen voor de Salsa workshop in combinatie met Merengue.  

 

 Boeking / Informatie-aanvraag:

Voornaam Contactpersoon*
Je voornaam ontbreekt. Vul hem in.

Achternaam contactpersoon*
Je bent je achternaam vergeten in te vullen. Vul je hem nog even in

E-mail*
Vul hier je persoonlijke e-mail adres in. Op dit adres ontvang je de bevestiging & belangrijke informatie

Mobiel:*
Je mobiel ontbreekt. Vul je hem even in. Als je geen mobiel hebt, kan je ook je thuisnummer invullen

Gezelschap*
Kies het type gezelschap voor de workshop

Workshop*
Maak een keuze uit de type workshops.

Kies je datum, prijs & tijd*
Maak uw keuze bij Categorie

Voorkeursdatum

Ongeldige invoer

Extra
Maak uw keuze bij Categorie

Aantal Personen
Vul het verwachte aantal deelnemers in

Aanvullende informatie/vragen
Ongeldige invoer

Totaal
0.00