Bij YASALSA ben je op de juiste plek voor een workshop tot compleet feest

De workshops en arrangementen van YA Salsa zijn zeer geschikt voor

YA SALSA vrijgezellenworkshopVrijgezellenfeesten

* Teambuilding

* Familieweekenden

* Verjaardagsfeesten

* Jubileums

* Kinderfeestjes

Bedrijfsuitjes

YASALSA-teamuitje01

De workshops van YA SALSA zijn een leuke manier om elkaar actief te ontmoeten en plezier maken in een workshop van één uur of tijdens een avond- of middag vullende programma. YA SALSA heeft uitgebreide ervaring met kleine groepjes van 5-6 personen, maar ook grote groepen van 100-200 personen.

 

 


U kunt kiezen uit de volgende workhops:

Salsaworkshop

Tijdens de workshop van 1 uur leer je de basis van de salsa en of merengue en enkele leuke figuren. We wisselen veel door zodat er een echte groep ontstaat. Indien gewenst, sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie.

 

Bachataworkshop

Tijdens deze workshop van 1 uur leer je dansen op deze heerlijke muziek uit de Dominicaanse Republiek. We leren je de basis met voor de dames een sensuele heupbeweging en een aantal leuke combinaties. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie

 

Dirty Dancing workshop

Geheel geïnspireerd op de film Dirty Dancing met Patrick Swayze nemen we je mee naar de kelders voor een aantal Dirty Dancing moves om vervolgens de basis van de mambo te leren. In een uur leer je net zoals Baby te stralen op de dansvloer.

 

Merengue workshop

Deze workshop is zeer geschikt voor zeer gemengde groepen qua leeftijd en achtergrond. Tijdens deze workshop van 1 uur leer je de basis van de merengue en een aantal leuke combinaties, die dankzij de uitleg eenvoudig te leiden zijn, maar er wel flitsend uitzien. Het vele wisselen van danspartner bevordert het groepsgevoel. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie.

 

Kizomba workshop

Tijdens deze sensuele Angolese dans Kizomba ( betekend feest) leer je contact maken, elkaar vertrouwen, leiden/volgen vanuit je kracht/ centrum en elkaar te vertrouwen om zo een te worden met deze swingende muziek. Zeer geschikt voor vriendengroepen, familiedagen en teamuitje

 

Sensual Ladies workshop

Tijdens deze workshop leren we je de salsa aangevuld met allerlei mooie sensuele bewegingen. Altijd al een bodyroll willen maken of je armen mooi willen leren bewegen. Dat kan tijdens dit uur vol fun & salsamuziek. Zeer geschikt voor Vrijgezellenfeest of een vriendinnenmiddag.

 

Kinderworkshop

We beginnen de workshop met een warming up. Daarna leren ze een stukje salsa. Voor de meiden met mooie styling erbij en voor de jongens een aantal coole moves. Als ze lang genoeg gefocust kunnen blijven leren ze ook nog een stukje samen dansen op salsa of merengue afhankelijk van de groep. Na drie kwartier staat er Ranja klaar en mag de groep nog een kwartiertje vrij dansen. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie. Zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje.

 

Workshop op maat

Mocht u ondanks de uitgebreide keuze toch andere wensen hebben, dan stellen wij graag een workshop op maat voor u samen

Interesse gewekt. Vraag een offerte & reservering aan 

 

Alle workshops kunnen ook gevolgd worden in een compleet arrangement.