Salsa als teambuilding Yasalsa

WORKSHOP

Hier ben je op de juiste plek voor een workshop tot compleet feest. En omdat elke groep anders is, passen we onze workshop aan naar de groep.
Of het nu gaat om een workshop met je bedrijf of juist met je vrienden of familie.

Ben je op zoek naar een workshop waarin je op een leuke manier elkaar actief ontmoet en plezier maakt? Dat kan in een workshop van één uur of tijdens een middag- oaf avondvullende programma. Yasalsa heeft uitgebreide ervaring met kleine groepjes vanaf 6 personen, maar ook grote groepen van 100-200 personen.

Hieronder een selectie van onze workshops. De meeste mensen kiezen voor de Salsa workshop. Maar elke workshop is leuk en inspirerend.

Salsa workshop

Tijdens de workshop van 1 uur leer je de basis van de salsa en of merengue en enkele leuke figuren. We wisselen veel door zodat er een echte groep ontstaat. Indien gewenst, sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie.

 

Bachataworkshop

Tijdens deze workshop van 1 uur leer je dansen op deze heerlijke muziek uit de Dominicaanse Republiek. We leren je de basis met voor de dames een sensuele heupbeweging en een aantal leuke combinaties. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie

 

Dirty Dancing workshop

Geheel geïnspireerd op de film Dirty Dancing met Patrick Swayze nemen we je mee naar de kelders voor een aantal Dirty Dancing moves om vervolgens de basis van de mambo te leren. In een uur leer je net zoals Baby te stralen op de dansvloer.

 

Merengue workshop

Deze workshop is zeer geschikt voor zeer gemengde groepen qua leeftijd en achtergrond. Tijdens deze workshop van 1 uur leer je de basis van de merengue en een aantal leuke combinaties, die dankzij de uitleg eenvoudig te leiden zijn, maar er wel flitsend uitzien. Het vele wisselen van danspartner bevordert het groepsgevoel. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie.

 

Kizomba workshop

Tijdens deze sensuele Angolese dans Kizomba ( betekend feest) leer je contact maken, elkaar vertrouwen, leiden/volgen vanuit je kracht/ centrum en elkaar te vertrouwen om zo een te worden met deze swingende muziek. Zeer geschikt voor vriendengroepen, familiedagen en teamuitje

Salsa Ladystyling workshop

Tijdens deze workshop leren we je de salsa aangevuld met allerlei mooie sensuele bewegingen. Altijd al een bodyroll willen maken of je armen mooi willen leren bewegen. Dat kan tijdens dit uur vol fun & salsamuziek. Zeer geschikt voor Vrijgezellenfeest of een vriendinnenmiddag.

 

Op maat

Ben je op zoek naar net iets anders. Vraag dan om een workshop op maat en omschrijf je wensen.

 

 

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie en/of een offerte ontvangen voor:

Gezelschap*
Kies het type gezelschap voor de workshop

Naam*
Vul hier je Voor en Achternaam in. Of als je graag met u aangesproken wil worden, vul dan de heer of mevrouw in samen met uw achternaam.

E-mail*
Vul hier je persoonlijke e-mail adres heen.

Mobiel
vul hier je mobiel nummer in (of als je die niet hebt, je thuisnummer)

Voorkeursdatum

Ongeldige invoer

Aantal Personen
Vul het verwachte aantal deelnemers in

Workshop
Ongeldige invoer

Specifieke wensen
Ongeldige invoer

Verzenden

De velden met een * zijn verplicht. We zullen de gegevens alleen gebruiken voor je aanvraag.