Danslessen

Moet ik een danspartner hebben?

Een danspartner is niet verplicht, maar wel aan te raden, zodat je zeker weet dat er genoeg mannen & vrouwen zijn. Kan je niemand vinden, schrijf je dan vooral zo snel mogelijk in. Na inschrijving gaan we samen met jou op zoek naar een partner. Omdat we tijdens de les wisselen, kan je gerust een kennis, broer/zus, buurman of collega vragen. Door de gemoedelijke sfeer wordt er makkelijk contact gelegd. Als dame kan je ook kiezen voor de lady styling. 

Ik wil me met danspartner inschrijven. Hoe doe ik dIt op het inschrijfformulier?

Om jullie in te schrijven, dien je twee keer het formulier in te vullen. 

Mijn vriend heeft geen ritmegevoel en kan niet dansen. Wat nu?

Nederlandse mannen denken vaak dat ze niet kunnen dansen of geen ritmegevoel hebben. En Wij vrouwen bevestigen dat vaak, waardoor de man nog minder durft te bewegen, laat staan dat hij daar nog zin in heeft. Uit ervaring weten wij bij YASALSA dat het vaak een kwestie van doen is en vooral de juiste uitleg, geduld en tips en ondertussen veel plezier. Dit alles vind je bij YASALSA.

Mijn vriend wil niet op dansles. Wat moet ik doen?

Je kunt verschillende dingen doen:
- vraag voor je verjaardag Salsa/ Kizomba / Bachata in 1 dag samen met hem. Wie weet vind hij het wel ontzettend leuk en anders heb je in ieder geval één leuke dag met hem gehad. Kijk hier voor meer informatie & de data
- Vraag of hij in ieder geval één keer meegaat naar een gratis les van YASALSA en beloof daarna er nooit meer over te zeuren. Laat hem genieten & maak zelf ook plezier. De kans dat hij toch wil is zeker aanwezig. Anders kan je alsnog alleen op partnering-les of ladiestyling gaan volgen.
- Vraag een vriend, je buurman of collega. We wisselen veel door en zo ontmoeten jullie allebei nieuwe mensen en danspartners.
- Ga gewoon alleen en kies voor ladiesstyling of toch voor de partnering.

Mijn vriendin wil niet op dansles. Wat moet ik doen2

In de meeste lessen zijn er voldoende dames. Schrijf je gewoon alleen in. Tijdens de lessen wisselen we regelmatig door. En je zult niet de enige  zijn. Steeds meer leiders komen zonder partner op les. En voordat je het weet heb je heel veel danspartners.

Kan ik mijn cursusgeld in termijnen betalen?

Jazeker. Bij YASALSA kan een voordelig abonnement met maandelijkse incasso afsluiten. Kijk hier voor meer informatie

Wat voor schoenen moet ik aan?

Schoenen met een niet te stroeve zool zijn het prettigst. Het lekkerste zijn schoenen met een suède zool. Deze kan je kopen bij speciale winkels waar ze dansschoenen verkopen, zoals Ready to dance & Excento. Vanaf beginners 2 zijn ze zeker aan te raden. Vanaf beginners 3 heb je ze echt nodig om mooier te dansen.

Zijn er kledingvoorschriften?

Voor kleding geldt dat het prettig is om wat uit en weer aan te kunnen trekken. Als je begint heb je het koud, maar als snel krijg je het warm door het dansen. In de pauze is het dan lekker om weer iets aan te kunnen trekken. 
 

Gratis les

Wanneer zijn de gratis lessen?

 Deze vinden vijf keer per jaar plaats in Februari, April, Juni, September en November. Hier vind je de  eerstvolgende gratis lessen 

Kan ik alleen naar de gratis les komen?

Ja! Zeker doen. Je bent niet de enige.Meld je hier aan 

Feesten & Oefenavonden

Mag ik ook op de feestavonden komen als ik niet bij YASALSA op les zit?

Jazeker.  Voel je welkom! Meld je aan op FB en nodig je vrienden uit. Hier vind je alle events van YASALSA op FB

Mag ik ook op de oefenavond komen als ik niet bij YASALSA op les zit?

Jazeker.  YASALSA biedt deze avond als extra oefenavond, om er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk oefenkilometers maakt. Daarnaast kan je bij YASALSA ook gezellig bijkletsen aan de bar. Voor iedereen met een Silver & Gold abonnement is deze avond Gratis. Voor alle andere bezoekers rekenen we entree van € 5,-

 

Overige

Waar zit YASALSA?

YASALSA zit in het modekwartier Klarendal en is daardoor lekker gemakkelijk met de auto bereikbaar en je kunt bovendien gratis parkeren. En op loopafstand van treinstatiion & bushalte Velperpoort Hier vind je de routeinformatie

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?

Mail naar YASALSA.  We beantwoorden met veel plezier je vragen.